בגיל 61, הלך אתמול לעולמו פול לוי מעמודי התווך של הקולינריה האשדודית. פול התפרסם בזכות המסעדה "אספניה" שייסדו הוריו והוא הוביל במשך עשרות שנים ארוכות עד שסגרה את שעריה לפני שלוש שנים, לאחר 38 שנות פעילות.
מסעדת "אספניה" באזור א' הייתה מוסד קולינרי שמשך אליו חובבי אוכל בכלל ואוכל ספרדי בפרט מכל רחבי הארץ.
ההלוויה של פול לוי תצא הערב בשעה 22:30 מבית העלמין באשדוד.
עוד בתחילת דרכי בתחום המטבח עבדתי אצל פול לוי במסעדה קטנה באשדוד באזור א' מול משמר הגבול הישן", ספד לו אשר חביבי, "פול פילס לי את דרכי במטבח הספרדי הוא לימד אותי לקלף שרימפסים לנקות קלאמרי ואיך לטגן אותם והכי חשוב הוא לימד אותי איך לארח במסעדה את הלקוחות שמגיעים ומתלבשים חגיגי ומניעים את האוטו ונוסעים אליו לבילוי אצלו במסעדת אספניה הספרדית. הרי זה לא ברור מאליו שהרבה לקוחות חוזרים מגיעים למסעדה כל שבוע לאכול או סתם לשכוח מהשבוע הקשה שהיה. פול רציתי להודות לך על שלימדת אותי מהו מוסר עבודה קשה במסעדה. להגיע כל יום לעשות את הקניות לבד ולחיות את המסעדה יום יום שעה שעה במשך 40 שנה. פול, תנוח על משכבך בשלום, תודה על הכל".
משפחת לוי תשב שבעה ברחוב האגס 6 באשדוד. קבלת מנחמים בין השעות 09:00-14:00 ובין 17:00-20:00.