אין שם
המצאה טעימה שלנו בלי שם מיוחד
הוראות הכנה:
בשייקר מערבבים ג'ין, מרטיני ביאנקו, ליצאו,
סאוור, מלפפון.
באדיבות: שלומפר
הבנאים 5, אשדוד
https://www.facebook.com/1shloumper/?rf=555383851175050
walk of shame
או בתרגום חופשי: צעדת הבושה
הוראות הכנה:
100 מ”ל ג’ין עם תות שלם בשרני ונגיעת אפרסק בשייקר כ—10 שניות. מוסיפים חמוציות וקרח גרוס ושוב בשייקר עוד כ—10 שניות. מקשטים באוכמניות שהושרו לילה שלם בוודקה.והן שוקעות בתחתית הכוס בגלל משקלן. מקשטים בתערובת תיבול בלקנית בפס העליון של הכוס.
באדיבות: פאב סאבו
https://www.facebook.com/SABOcocktailbar/
https://www.instagram.com/sabo_cocktailbar/
מונרו
על שם מרלין מונרו כמובן
הוראות הכנה:
60 מ"ל סטולי עלית
25 מ"ל מחית תות
25 מ"ל ליקר ליצ'י
20 מ"ל מיץ חמוציות
20 מ"ל מיץ לימון
הכול ביחד בשייקר, למזוג לכוס
מלאה עם קרח גרוס.
באדיבות: Sunset BLVD
מרטין בובר1 , אשדוד
1—700—55—50—55
Sunsetblvd.co.il
ויסקיפלורה
מתכון ביתי שלנו. בעקבות ההצלחה שזכה לו בווינו דל מאר, נכנס גם לתפריט הקוקטיילים באטמוספירה
הוראות הכנה:
ויסקי אירי בן 12 שנה: מחית פסיפלורה, מי זה.ר, ליים טרי, נגיעה של סילאן, נענע טרייה מוגש בכוס מקוררת מראש עם קרח גרוס, גרידת תפוז וקינמון שרוף.
באדיבות: רן ברנס
וינו דל מאר
אטמוספירה
Atmosphera.rest.co.il
Vinodelmar.co.il
קוקטייל רימונים עם תה ירוק נענע
הוראות הכנה:
8 שקיקי תה ירוק נענע של פומפדור
800 מ"ל מים
4 כפות גרנדין
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות מיץ לימון
1 תפוז
יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות. מוציאים את שקיקי התה ומוסיפים את הגרנדין, את אבקת הסוכר ואת מיץ הלימון. מניחים לתה להתקרר.
באדיבות: תה פומפדור