מהתביעה עולה כי לפני כ-3 שנים, במהלך משחק ליגה מול קבוצה מאזור השפלה, נתקלה רגלו בבור שנפער במגרש הסינטטי והוא נפל. בעקבות הפציעה השחקן הוחלף ולאור התגברות הכאבים פנה לקופת החולים שם אובחן כי הוא סובל מקרע חלקי במיניסקוס וקרעים חלקיים ברצועות והגידים של הברך.
בתביעה נטען כי מאז התאונה הכדורגלן סובל מכאבים והגבלה בתנועת ברך שמאל, קושי בהליכה ממושכת ועמידה, קושי בעליה וירידה במדרגות ובישיבה. זאת בנוסף לקושי בביצוע פעילות ספורטיבית הכרוכות בכיפוף הברך, בהרמת משאות ובביצוע פעולת בסיסיות המצריכות השימוש ברגל שמאל. מגבלות אלה מפריעות לו בתפקודו היומיומי ומונעות ממנו לעסוק בפעילות שנהג לבצע בקלות לפני התאונה.
רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"
באי כוחו עורכי הדין גיל וניצן הראל העוסקים בתביעות בגין נזקי גוף, טענו בתביעה כי עיריית אשדוד התרשלה בין היתר בכך שהתקינה במגרש ספורט דשא סינטטי באופן לקוי, מסוכן, משובש ובלתי תקני.
זאת באופן המסכן את השחקנים תוך שהיא ואפשרה לשחקנים ולכדורגלן להשתמש במגרש מבלי ליידע אותם בדבר הסכנות הכרוכות בכך וגם לא דאגה לתיקון מגרש הספורט או החלפת הדשא הסינטטי. עוד נטען כי העירייה לא תיקנה המפגעים מטעמי חיסכון או מחוסר אכפתיות, למרות שידעה היטב שהמגרש משמש קהל רב, קבוצות ספורט ושחקנים. כמו כן העיריה לא גידרה המקום, לא הציבה שלטי הזהרה מפני הסכנה הטמונה במגרש ונהגה בחוסר אכפתיות לגבי בריאותם ושלמות גופם של המשתמשים.
הכדורגלן תבע בבית המשפט, לקבל פיצוי עבור אובדן שכר וזכויות פנסיוניות, כאב וסבל, טיפולים רפואיים, עזרה ביתית וניידות. במסגרת הסכם הפשרה שנחתם עם חברת הביטוח, הכדורגלן זכה לפיצוי כולל בסך 100 אלף שקלים.