מסעדת איווה: "בקרוב ייפתח סניף שכולו ארמון מרוקאי מפואר עם טעמים וצבעים חדשים"
שנת הקמה: 2018
האנשים שמאחורי העסק: מאיר אלחרר, נצר לשלושה דורות של מסעדנים במרוקו.
על העסק: “מסעדת פיוז’ן מרוקאית עם טעמים ועיצוב באווירה מרוקאית – מרוקו של 2020. מאחורי המסעדה עומדות מאמות והאוכל כולו משובח, על טהרת הפרודוקטים המרוקאים. בעקבות הצלחת המסעדה, בקרוב ייפתח סניף נוסף שכולו ארמון מרוקאי חדש ומפואר עם טעמים וצבעים חדשים. פרטים בקרוב”.
איך התחלנו: “אחרי 30 שנה בענף האירועים והמסעדנות רצינו לפתוח מסעדה מרוקאית אותנטית שמחוברת לשורשים”.
מה הקורונה לימדה אותנו: “שהעם צריך את האוכל לגוף ואת כוס היין לנפש. הכל נזיל, אבל בסופו של דבר אפשר לעמוד בכל”.
כתובת: אורט 18, אשדוד
טלפון: 08-6822690
רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"
פלאפל כרמי: "הייעוד שלנו בחיים הוא לתת אוכל לנשמה"
שנת הקמה: 1992
האנשים שמאחורי העסק: כרמי יובל וירין בנו
על העסק: “פלאפל חם וטרי”.
איך התחלנו: “הייעוד שלנו בחיים הוא לתת אוכל לנשמה. ראשי התיבות של כרמי – כל רעב ממנו יאכל. אצלי חיילים אוכלים בחינם. עם ישראל חי ואין כמו המדינה שלנו”.
מה הקורונה לימדה אותנו: “יותר לאהוב אנשים. אהבת חינם”.
כתובת: ז’בוטינסקי 45, אשדוד
טלפון: 08-6344485