השבועון טיימאוט מעניק מדי שנה את פרסי האוכל 2018: והשנה בקטגוריה היוקרתית המסעדה הטובה בישראל מחוץ לתל אביב בין שמונת המסעדות הזוכות היא מסעדת פסקדו האשדודית.
במבט נקי מדעות קדומות אשדוד היא ריביירה אופטימית, ובהתאם לכך בנה כאן השף יחי זינו בנה מעין ביסטרו באווירה נינוחה ונעימה ומטבח ימי עם סביצ'ה, סשימי וגם פסקאדו על הפלנצ'ה. מי שמתעקש ימצא כאן גם מנות בשר מושקעות, מפרט השבועון את הסיבה לזכייה בפרס.
" פסקדו " – דגים בספרדית, נפתחה ב- 2009 ע"י ערן ז'נו בתפקיד המנהל ויחי זינו במדי השף. מסעדת פסקדו נמצאת בסמוך לנמל העיר ונהנית מדגה יומית טרייה המסופקת ע"י משפחתו של ערן שעוסקת באהבה בענף הדיג שלושה דורות. את יחי השף מנחים שלושה עקרונות קבועים שעל פי הם נקבעים התפריט והספיישלים במקום: חומרי גלם טריים, הכנה פשוטה וטעמים עזים. מטרתו העיקרית היא לדלג באלגנטיות על בעיית הכשרות ולעמוד ברמה שווה עם מסעדות הדגים הטובות בארץ. החוויה בפסקדו היא שילוב של אוכל איכותי, מוזיקה שתנעים את אוזניכם ושירות מקצועי.
להזכירכם המסעדה הוזכרה כבר השבוע בכתבתנו כמסעדה האהובה על ידי ממלא מקום ראש העיר גבי כנפו.