מתי בפעם האחרונה טעמתם קציצות דגים מרוקאים, סלופי ג'ו אמריקאי, פולנטה איטלקית ובוריק טוניסאי, במקום אחד?
הפסטיבל הפופולרי "עמים וטעמים" באשדוד חוזר עם למעלה מ-50 דוכנים עם מנות מיוחדות מתוך המטבחים של 99 העדות באשדוד לצד מוזיקה חיה מרחבי העולם ועוד הפתעות לכל המשפחה.
מראשית הקמתה ועד ימינו – העיר אשדוד משכה אליה עולים מעשרות מקומות בעולם, אשר מטבחיהם היוו השראה לסצינה הקולינרית התוססת והמרגשת שמתרחשת בעיר אשדוד על שלל מסעדותיה, מסעדות שהשפים שלהם מביאים שפה קולינרית ייחודית, שילוב של עכשוויות לצד געגוע למטבח המסורתי של אמא, באווירת הים התיכון שהעיר פרושה לאורכו.
מכאן הגו ב"חברה לתיירות אשדוד" את הרעיון של פסטיבל "עמים וטעמים", שמציע למבקרים במתחם אחד, מנות מכל רחבי העולם, על פי 99 העדות שחיות בעיר.
הפסטיבל יתקיים בתאריכים 31.5-1.6. תחת ניהולו של היועץ הקולינרי של הפסטיבל, השף דוד קישקה, יגישו למעלה מ-50 ממסעדות העיר מנות המייצגות מטבחים שונים מרחבי העולם, כאשר השנה לראשונה תשתתף גם מסעדת פסקדו – שנבחרה לאחת המסעדות הטובות ביותר במזרח התיכון.
בואו לטעום – בוריק טוניסאי, סמסה אוזבקית, קוסקוס וקציצות דגים מרוקאים, סלופי ג’ו אמריקאי, פולנטה איטלקית, קבבוני דג, ארנצ'יני, דים סאם, סיגר דג, באחש, קרואסון עגל מפורק, ריזוטו, פיש אנד צ'יפס, אגרול, שניצל,קבב בוכרי, כנאפה ועוד ועוד המון והכל ב-15 ש"ח בלבד למנה. הכניסה חופשית
למפת הפסטיבל – https://visit.ashdod.muni.il/
31.5-1.6 ימים רביעי וחמישי, בפארק גן אלישבע, אשדוד
רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"