ההכנות לפסטיבל עמים וטעמים בעיצומן, והשנה התקיים בפעם הראשונה כנס מסעדות ומסעדנים המשתתפים בפסטיבל.
תיירות אשדוד אירחה את כל המסעדנים בבוקר שהחל בביקור במרכז המבקרים של אשדוד.
לאחר מכן הם שמעו את דבריהם של סגן ראש העיר שמעון כצנלסון ומנכ"ל החברה רם אהרוני אשר סיפרו על תכניות ארוכות הטווח של העיר בתחום התיירות והקולינריה בעיר.
המנהל הקולינרי של הפסטיבל דוד קישקה ציין את מנעד הטעמים שגילה בעיר ואת היחס החם והרציני שהעיר והמסעדנים שבה מתייחסים לעניין.
רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"