אדיר מילר, אמו מריאן, ותיקי דיין. צילום: אליה ספינופולוס
אדיר מילר, אמו מריאן, ותיקי דיין. צילום: אליה ספינופולוס

אחרי ההצלחה בקולנוע: אמו של אדיר מילר תגיע לאשדוד למפגש מיוחד

סרטו החדש של אדיר מילר יוקרן במונארט אשדוד, בסיומו יתקיים מפגש עם אמו של אדיר - שתשתף את הקהל בסיפורה האישי

פורסם בתאריך: 24.2.25 19:54

במסגרת מיזם "זמן קולנוע" של מונארט מרכז תרבות, יוקרן ב-25 במרץ הסרט "הטבעת", סרטו החדש והמצליח של אדיר מילר, המבוסס על סיפורה האישי והמרגש של אמו, מריאן, ניצולת שואה.

הסרט מגולל את סיפורם של שלושה דורות במשפחה אחת, ואת הקשר המיוחד שנוצר ביניהם בעקבות מסע משותף אל עברם. ארנון נובל (אדיר מילר) הוא חוזר בתשובה שקשור מאד לאימו ניצולת השואה – ויולטה (תיקי דיין).

הוא נוהג להסיע אותה להרצאות בבתי הספר שם היא מספרת לתלמידים כיצד הצילה את חייה ואת חיי תינוקה בעזרת טבעת זהב דקה. כשמצבה הבריאותי של האם מתדרדר, הוא מחליט לנסוע לעיר הולדתה ולחפש את אותה טבעת שהצילה את חייה. הוא פונה לביתו התחקירנית, איתה הוא מנותק קשר כבר שנים רבות, ומציע לה שיצאו למסע הזה יחד.

מתוך הסקט 'הטבעת'. צילום: סרטי יונייטד קינג, אליה ספינופולוס

מתוך הסקט 'הטבעת'. צילום: סרטי יונייטד קינג, אליה ספינופולוס

בסיום ההקרנה יתקיים מפגש מרגש עם מריאן מילר, אמו של אדיר, שתשתף את הקהל בסיפורה האישי. ההקרנה תתקיים ביום שלישי, 25 במרץ, בשעה 11:00, במונארט מרכז תרבות, דרך ארץ 8, אשדוד. למידע נוסף: 08-8545130, 6452*.


רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"




תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשדוד"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר