גם הערב השני של פסטיבל האוכל עמים וטעמים באשדוד משך אלפים רבים לגן אלישבע. המבקרים נהנו מעשרות דוכני מזון שהכינו שפים ומסעדות בעיר, שתיה קלה, יין, בירה וגם מתוקים. על הדשא הסתובבו "פסלים" חיים והרכבים מוזיקליים נגנו. הפסטיבל נפתח בשעה 19 ויסתיים ב-23.
הצפיפות והעומס הערב הם גדולים במיוחד לאורך הדוכנים וגם התורים לא היו מסודרים, אבל האווירה הייתה ססגונית ומלאת צבעים וריחות.
ראש העירייה ד"ר יחיאל לסרי הגיע למקום יחד עם אשתו עירית והוא גם טרח להתייצב מאחורי דוכן האוכל המרוקאי ולהגיש קוסקוס. בהמשך הגיע לדוכן הנורבגי כדי לתת למבקרים סיגרים טבעוניים:
ללסרי התלוו הממונה על החברה לתיירות – שיזמה ומנהלת את הפסטיבל – משה דנינו והמנכ"ל שלה, עופר דרי.
*** רוצים לדעת לפני כולם?
הורידו את היישומון (אפליקציה) של כאן דרום אשדוד:
צילמו: שמואל דוד, דור גפני
לכתבת הצבע שהכנו לקראת הפסטיבל >>