ביום שני ה-16.12 בשעה 19:00 תערך בצוללת הירוקה, אגף הקיימות במוזיאון אשדוד לאמנות, "סדנת צמצום מזון":
כמה אוכל נזרק לפח בישראל מידי שנה? כמה זה עולה למשפחה ממוצעת? איך מומלץ לשמור את המלפפונים והבננות כדי שיאריכו חיים? כל זאת וטיפים נוספים בסדנה חווייתית שתתקיים בצוללת.
בישראל מאות אלפי משפחות נזקקות לסיוע במזון, בעוד ששליש מהמזון בישראל מושלך לפח. בזבוז מזון משפיע לרעה על החברה, הסביבה והכלכלה אבל שינוי בהרגלים של כל אחד, יכול להוביל לשינוי. בסדנה ילמדו המשתתפים דברים שלא ידעו על המזון שהם צורכים, יקבלו טיפים הניתנים ליישום, ויחשבו יחד על פתרונות נוספים לצמצום המזון.
האירוע יתקיים במעמד סגנית ראש העיר שרון מרק. את הסדנה יעברו נציגים של ארגון The Natural Step ישראל (הפועל לקידום קיימות בישראל ומוביל מהלך רחב לצמצום בזבוז המזון במשק)
הכניסה לסדנה חופשית, אך מותנית בהרשמה מראש. להרשמה לחץ כאן או בטלפון 08-9568231
תאריך : 16.12.19 בשעה 19:00
הצוללת הירוקה, מוזיאון אשדוד לאמנות, דרך ארץ 8, אשדוד
ביום חמישי ה-19.12 לקראת חנוכה, תתקיים סדנת הכנת נרות ארומטיים מעוצבים, סדנה ראשונה וריחנית בסדרת ה DIY WORKSHOP למבוגרים בחדר המלאכה של צוללת הירוקה:
בסדנה יתנסו המשתתפים בעיצוב ויצירת נרות ומדליונים ארומטיים בשילוב חומרים טבעיים ושמנים אתריים תוך שימוש חוזר בכלי זכוכית ביתיים (צנצנות, כוסות וכד')
זוהי הזדמנות למלא את הבית בניחוחות מרעננים ואור רגע לפני חג החנוכה.
תאריך: 19.12.19
עלות : 70 שח
מספר המקומות מוגבל, יש צורך להירשם מראש בטלפון 08-9568231 או בטלפון 08-8545180
הצוללת הירוקה, מוזיאון אשדוד לאמנות, דרך ארץ 8, אשדוד