אמש נפתח הפסטיבל הכי מתוק בארץ – פסטיבל קרם דה לה קרם בגן אלישבע באשדוד.
אלפים רבים של תושבים הגיעו להשתתף בפסטיבל וליהנות משפע הקינוחים שהציעו כ-50 קונדיטוריות, מסעדות, גלידריות ואופים אשדודים.
לאחר הצלחה מסחררת בשנה שעברה, השנה נרשם שיא השיאים לטובת האירוע בו אשדוד יוצאת מגבולות גזרתה ומציגה שלל בעלי עסקים ואופות ביתיות מהעיר לכלל תושבי הארץ.
השנה, המנכ"ל החדש של חברת תיירות אשדוד, רם אהרוני, לקח בשתי ידיו את הפרויקט צעד ואפילו שניים קדימה בליווי צוות ההפקה שלו וגל זהבי, הפודי והאשדודי המושבע ששימש כיועץ ומפיק קולינרי. לאחר שהושקעו משאבים רבים, ניתן באמת להבחין בהבדל השנה בין אם זה הלוקיישן החדש שממוקם אל מול הים, האווירה, הניקיון המופתי במהלכו של האירוע וכמובן הסדר וההיערכות של חברת תיירות אשדוד לאירוע כה הומה אדם.
כשברקע הבחירות המקומיות קרבות ובאות, אז כמובן שכם מקומם של הפוליטיקאים לא נפקד מהפסטיבל הזה, כאשר המועמד לראשות העירייה, ברק סרי הגיע לשם והסתובב בין הקהל הרב במקום, התחבק ושוחח עם תושבים.
אשדוד שופעת בפסטיבלים ופסטיבל "קרם דה לה קרם" הוא אכן הדובדבן שבקפצת מהבחינה הזו. בתיירות אשדוד אומרים כי האירוע נוצר מתוך מקום להצמיח ולהוכיח לכולם שאשדוד היא העיר הקולינרית המובילה.
אמש, רוב הדוכנים סיימו את מרכולתם, נהנו מתמיכה מקצועית של חברת התיירות אשדוד וגל זהבי ועטפו את ליבם של המבקרים בשכבה מתוקה עם טעם לעוד.
אז שימו לכם תזכורת בסמארטפון כי גם היום הפסטיבל ימשיך החל מהשעה 18:00 ועד השעה 23:00, כאמור בגן אלישבע.
בין עשרות המנות בפסטיבל ניתן למצוא קינוחי ראווה קלאסיים קינוחים נוסטלגיים ואייקוניים ובניהם גם את קרואסון הפיסטוק המפורסם של פנינה פאי, הפונצ'יקי – הסופגניה הגיאורגית של מסעדת קאיפויה, הספוליאטלה הנפוליטני של פיצה פארינו, הטרימסו המדהים של הקונדיטורית הצעירה אליה בן שמחון, הטראטים האישיים של הקונדיטורית אורטל זרביב.
כל זה לצד עוגות, עוגיות, מאפים, פחזניות, ועוד המון ביסים מתוקים ולא רק. את הקינוחים ילוו מופעים ופעילויות לכל המשפחה וכמובן בר שתיה קלה אלכוהול ושתיה חמה שתרפד לכם את הקיבה בין ביס לביס.
ואל תשכחו שהיועץ והמפיק הקולינרי של הפסטיבל הוא – בלוגר האוכל המפורסם גל זהבי, שמלווה את הפסטיבל בכל שלביו.