מסעדת 'סלון יווני' של המסעדן נאור פרץ נפתחה לפני שנתיים וחצי, ולאחרונה היא עברה שינוי גדול – המטבח עבר שיפוץ קוסמטי, התפריט השתנה והפך לתפריט דגים חלבי, המבוסס על מנות יווניות קלאסיות, מוקפדות במיוחד. בימים האחרונים השיק פרץ ערב קונספט חדש שיתקיים פעם בשבוע בימי שני, ובמיוחד לאוהבי הדגים:
בכל שני מגיעים לסלון יווני, דייגים היישר מהדלאל של אשדוד, עם הדגים הכי טריים שנתפסו ברשתות. הדגים יוצגו במזנון על גבי קרח, ממנו יוכלו הסועדים לבחור את הדג האהוב עליהם, שיגיע הישר לידיו של השף. מאזטים וראשונות יגיעו לשולחן ללא הגבלה ועם מילוי חופשי, הסועדים בערב הדייגים ייהנו גם מאלכוהול משובח לבחירתם ויסיימו בקינוחים מצוינים.
המסעדה שוכנת במלון west על הטיילת באשדוד, כשנכנסים ללובי המלון ופונים למסעדה, נגלה הסלון במלוא יופיו בעיצוב יווני מסורתי, עם חלונות כחולים, מרפסת לחוף הים, הרבה פרחים מטפסים וצלחות מעוטרות.
כל המנות בסלון יווני מוקפדות, הכל נעשה במקום ללא קיצורי דרך ומחומרי גלם משובחים שרבים מהם מיובאים היישר מיוון, תוך הקפדה יתרה ובדיקה מקדימה של כל חומר גלם שנכנס למטבח המסעדה, והאוכל בהתאם- יצירתי ומלא טעם. התפריט בנוי ממזטים, מנות לחלוקה, עיקריות וקינוחים מצוינים לצד אוזו משובח וקוקטיילים יצירתיים.
סלון יווני מאפשרת לקהל שלה לברוח לכמה שעות, לשמוח מהטעמים הטובים, מהריחות, מהמוזיקה, מההגשה ומהשירות, ולהרגיש הכי ביוון שרק אפשר, עם תוכן יווני ואומנתי אותנטי, עם ערבי טברנה בימים שלישי וחמישי, של מיטב האמנים היוונים המובילים בארץ.
רוצים להישאר מעודכנים?
הקליקו כאן לאפליקציית "כאן דרום – אשדוד"